Proefgericht trainen

 

Jureren

Al meerdere jaren ben ik actief als KNHS-jurylid dressuur, voornamelijk in de drie noordelijke provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Ik ben bevoegd om van de Bixie tot en met ZZ-Licht niveau te jureren.

Ik jureer met veel plezier en probeer dat ook over te brengen op de combinaties die bij mij in de baan rijden. Ik probeer altijd positief opbouwend te zijn en wil graag tips of advies meegeven op het protocol. Wat ik belangrijk vind, is dat een combinatie met harmonie rijdt en dat een ruiter/amazone zo goed mogelijk weet wat hij/zij aan het doen is tijdens het rijden. 

 

 

Training

Vanwege mijn juryachtergrond kan er ook proefgericht getraind worden bij mij. Hiervoor hoef je geen lesklant te zijn!

 

Zo kunnen er onderdelen uit een proef geoefend worden of de gehele proef kan gereden worden. De proef mag worden gefilmd door derden. Tijdens het rijden van de proef zal ik dan op- en/of aanmerkingen geven, zodat het later door de ruiter/amazone terug gekeken kan worden. 

 

Indien er andere combinaties in de betreffende rijhal aanwezig zijn, dient er vooraf toestemming tot filmen gevraagd te worden aan de betreffende combinaties.

 

Lesklanten kunnen tijdens hun lessen zelf aangeven wanneer en of ze proefgericht willen trainen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Voor combinaties die geen lesklant zijn, is er de mogelijkheid om een losse proefgerichte training te krijgen. Soms kan het handig zijn als je eens van iemand anders een visie of beoordeling kan krijgen. ;)

 

Voor tarieven, zie: